BloggaajaBloggaaja on kolmeakymmenettä vuosikymmentään lähestyvä helsinkiläistynyt maalaistyttö, joka on äitiytensä myötä löytänyt itsestään aivan uusia puolia. Hyvänä esimerkkinä tästä, raskaana ollessani, kun muut jättävät kahvin, löysin sisälläni piileneen tummapaahtoisen maitokahvin ystävän.

Vietettyäni nuoruusvuoteni roolipelien ja kirjojen maailmassa, aikuisiällä olen innostunut ja kiinnostunuts sisustamisesta. Sen myötä elämään tuli myös blogiharrastus, kun halusin jakaa ja saada inspiraatiota myös muilta asiasta kiinnostuneilta. Sisustustyylini on skandinaavisen moderni, klassisilla elementeillä. Tällä hetkellä tämä sisustyyli on valloillaan lähinnä mielessä, mutta pikkuhiljaa sitä ollaan siirtämässä muutosvaiheessa olevaan kotiin. Tämän hetken sisustuskohde on 56 m² kaksio Helsingin Vuosaaressa.

Asunnossa asustavat myös avomies, 1 vuotias tytär, sekä neljä kotikissaa. Olemme olleet miehen kanssa yhdessä pian kokonaisen vuosikymmenen ja kokeneet todella, todella paljon yhdessä. Emme sano ”rakastan sinua”, vaan ”love you” ja herkuttelemee perjantaisin burritoilla. Pieni tyttäremme on toiveidemme täyttymys, mutta toivomme lisää lapsia.

Sitä omaa tyyliä etsitään vielä niin siellä sisustamisen, kuin pukeutumisenkin saralla, joten virheiltä ei voi välttyä. Välillä pitää vähän harmitella päivittää Tori.fi:n myynti-ilmoitukset, mutta onnistumiset maistuvat sitäkin paremmilta. Tarkoitus olisi jakaa lukijoiden kanssa niin ne virheet, kuin onnistumisen kokemukset, sekä kaikki siltä väliltä, etsimiset ja epäröinnit.

Haluan olla vuorovaikutuksessa lukijoideni kanssa. Bloggaaminen on yhteisöllinen harrastus, vaikka joku muuta väittääkin. Joten kommentoikaa, minä vastaan mielelläni.

Tervetuloa big mamas home blogiin! Tämä on sisustamiselle, nautinnolliselle elämälle ja omalle tyylille omistettu sisustuspainotteinen lifestyleblogi.

Love u. xx

Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti